Shoppen op

Prijs

Merk

Omega

Het sedert 1985 opererende bedrijf Omega, dat in eerste instantie Olympic Products als handelsnaam had, is in de Verenigde Staten een gerenommeerd bedrijf dat in staat is gebleken uitgebreide klantenwensen om te zetten in slimme keukenmachines.

Het in 2009 door Legacy Companies ingelijfde merk, gaat sindsdien onder zijn bekende naam verder, maar niet alleen in de Verenigde Staten. Inmiddels is Omega met zijn uitgebreid assortiment aan voedselverwerkende apparatuur ook in Nederland niet meer weg te denken.

Omega Slowjuicers


Dankzij een toenemend aantal gezondheidsbewuste consumenten, nam ook het aantal fabrikanten die de benodigde apparatuur konden leveren toe. Deze toename werkte concurrentie in de hand, maar ook de wil en noodzaak om innovatief te werk te gaan.

Omega heeft zich ten doel gesteld om, met inachtneming van de nationaal geldende wetten, maar zeker ook vanwege ecologische en milieuomstandigheden, gezondheidsbevorderende keukenapparatuur op de markt te zetten. Hierbij maakt het bedrijf gebruik van betrouwbaar gebleken ontwerpers. Dit betekent dat de voordeliger Omega Slowjuicers in de alom bekende Hurom fabrieken worden gefabriceerd.

De overwegend uit BpA-vrije* materialen zoals Eastman Tritan en het duurzame en uiterst sterke Ultem vervaardigde onderdelen zijn onderhand standaard in alle door Omega geproduceerde Slowjuicers.

CE certificering maar ook de internationale UL goedkeuring is de door Omega geproduceerde apparatuur dan ook ten deel gevallen.

Het door Omega toegepaste maalprocédé (Masticating-process) wordt gevolgd door een uiterst fijne persing die optimale hoeveelheden gezond, vitaminerijk en van enzymen bol staand sap oplevert.

Het eindproduct waar het allemaal om begonnen is heeft die verrassend frisse smaak doordat, vanwege de zeer lage omwentelingssnelheden, geen extra warmte of zuurstof wordt toegevoegd. Het sap is, mits gekoeld, houdbaar tot wel 72 uur na persing en zal kleur, consistentie en vooral smaak behouden.

* Het in nagenoeg alle kunststoffen voorkomende BisphenolA, of kortweg BpA, kan van invloed zijn op het menselijk hormoonstelsel en kan mogelijk van invloed zijn op de hoedanigheid van het reproductieve systeem en kan het hart- en vaatziekten, diabetes en leverschade toebrengen. Bovendien wordt intensief onderzoek gedaan naar de relatie tussen BisphenolA en prostaat- en borstkanker.

Blenders van Omega

Het assortiment blenders van Omega kent slechts keukenhulpen in het bovenste segment. Professionele horecaondernemers en enthousiaste en gezondheidsbewuste consumenten kiezen dan ook vaak voor de betrouwbare machines van Omega.

Zeer sterke elektromotoren met capaciteiten van 1pk (piekvermogen) tot wel 3 pk behoren tot de mogelijkheden.

Een keuze uit bedieningsgemak, persoonlijke wensen en omstandigheden, maken het de consument gemakkelijk aan zijn dagelijkse wensen te voldoen.

Er kan gekozen worden uit machines met een eenvoudige aan/uitknop, maar ook keukenhulpen met tijdschakelaars, pulsschakelaars en tijdsintervallen behoren tot de mogelijkheden.

Diverse types blenderkannen met verschillende inhoudsmaten kunnen worden ingezet, afhankelijk van het door de consument gestelde doel.

Lees meer

Alle 8 resultaten weergegeven

Onze Merken