Veelgestelde vragen

Wat voor soort bedrijf is Sapmachines.nl?

Sapmachines.nl is een webwinkel in keukenmachines in het hogere marktsegment. Het bedrijf richt zich met kwalitatief hoogwaardige keukenapparatuur zoals slowjuicers, blenders en dehydrators, op de bewuste consument die waarde hecht aan ecologisch evenwichtige voeding en de daarbij passende levensstijl. Sapmachines.nl biedt precies dezelfde service als een traditionele detaillist, maar doet dat in deze snelle maatschappij net zo goed, of beter en sneller door zijn producten beschikbaar te stellen via het gemak van online winkelen. Naast een gedegen assortiment biedt Sapmachines.nl gewaarborgde veilige afhandeling van persoonlijke en financiële gegevens. Het bedrijf stelt zich door servicegericht optreden ten doel steeds opnieuw zijn klanten naar volle tevredenheid te bedienen.

Wat zijn de verzendkosten?

Sapmachines.nl stelt hoge prijs op tevreden klanten en levert binnen Nederland, België en Luxemburg bij producten vanaf 75 Euro gratis af.

Hoe kan ik het veiligst betalen?

Betalingen kunnen het veiligst via onze financiële partners door middel van Internetbankieren worden gedaan. De consument kan kiezen tussen betaling via zijn eigen bankrelatie, dan wel gebruik maken van een creditcard.

Ben ik altijd BTW verschuldigd?

Bedrijven of geregistreerde rechtspersonen met een geldig BTW nummer uit de Europese Unie, zijn vrijgesteld van het betalen van BTW aan de Nederlandse fiscus.
Een uitzondering daarop zijn in Nederland gevestigde en BTW-plichtige bedrijven en overige geregistreerde rechtspersonen met een geldig BTW nummer.
Aangeraden wordt voorafgaande aan de bestelling eerst contact op te nemen met Sapmachines.nl.
Sapmachines.nl kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor heffingen, belastingen, inbeslagname of welke andere overheidsmaatregel dan ook. Alle ten gevolge van genoemde evenementen gemaakte kosten zullen niet vergoed worden en kunnen nooit leiden tot claims.

Hoe lang duurt het voordat de bestelling afgeleverd wordt?

Bezorging in Nederland wordt door PostNL uitgevoerd van maandag t/m vrijdag. Sapmachines.nl ijvert voor snelle aflevering van bestellingen en draagt zorg dat alle bestellingen die vóór 16.00 uur worden geplaatst en betaald, onmiddellijk worden verwerkt en reeds de volgende dag bij de klant worden afgeleverd.
Voor leveringen in België en Luxemburg geldt dat orders geplaatst tot 16.00 uur dezelfde dag worden verwerkt en verzonden. De uiteindelijke transporttijd en het daaraan gerelateerde aflevertijdstip vergen over het algemeen twee à drie werkdagen.

Waar kan ik terecht met klachten?

In geval van ontevredenheid of vragen over de door Sapmachines.nl geleverde producten of service, kan op werkdagen van 08.30 uur tot 17.00 uur het makkelijkst telefonisch contact worden opgenomen met de klantenservice (+ 31 (0)71 572 41 17) of door het sturen van een e-mailbericht via de contactpagina op deze site.
Een ter zake deskundige medewerker van Sapmachines.nl zal adequaat reageren en het eventueel gerezen probleem zo snel mogelijk verhelpen.

Wat kan ik doen indien er een geschil tussen mij en Sapmachines.nl ontstaat?

Geschillen tussen de klant en de leverancier over de totstandkoming of uitvoering van overeenkomsten met betrekking tot door Sapmachines.nl te leveren of geleverde producten en diensten, kunnen zowel door de consument als de ondernemer worden voorgelegd aan de Geschillencommissie Webshop Keurmerk via info@keurmerk.info.