Veilig bestellen

BESTELLEN

Voor het bestellen van slowjuicers, droogovens, blenders, accessoires, hulpstukken of onderdelen uit ons assortiment kan op eenvoudige wijze gebruik worden gemaakt van het traject dat automatisch gegenereerd wordt via het per product gekoppelde winkelwagentje.
De afhandeling van de door de klant ingevoerde gegevens van persoonlijke, zakelijke en financiële aard geschiedt via de webwinkel van Sapmachines.nl op uiterst accurate wijze, zodat uw persoonlijke gegevens tijdens alle handelingen op degelijke wijze zijn beschermd.
Vanwege het toepassen van een SSL-Certificaat op de webwinkel van Sapmachines.nl, is de veilige gegevensoverdracht gegarandeerd. De ingevoerde gegevens worden gecodeerd verstuurd zodat deze voor niet geadresseerden ontoegankelijk blijft.
 
SSL-certificaten zijn kleine gegevensbestanden die een cryptografische sleutel digitaal aan de gegevens van een bedrijf koppelen. Wanneer deze op een webserver zijn geïnstalleerd, activeren ze het hangslot en het https-protocol en zorgen dan voor beveiligde verbindingen tussen een webserver en een browser. SSL wordt doorgaans gebruikt voor het beveiligen van creditcardtransacties, gegevensoverdracht en logins.
 
Naast de betrouwbare en veilige financiële ondernemingen als Ideal, Bancontact/Mister Cash, Giropay, Direct Ebanking.com, Visa-Mastercard en CB (Carte Bleue) kan bij Sapmachines.nl bij creditcardbetalingen gebruik worden gemaakt van het betaalplatform MultiSafepay dat eveneens gebruik maakt van een SSL-Certificaat. Alle creditcard transacties via MultiSafepay worden uitgevoerd met ondersteuning van het 3D Secure programma. Bovendien staat Multisafepay onder toezicht van de Nederlandse Bank.
 
Mochten er onduidelijkheden of vragen zijn, de klantenservice van Sapmachines.nl is op werkdagen van 08.30 uur tot 17.00 uur telefonisch te bereiken via
+ 31 (0)38 4578644.
Vragen per e-mailbericht kunnen zeven dagen per week worden ingestuurd. Beantwoording zal plaatsvinden op de eerstvolgende werkdag.