Versapers

De Versapers Slowjuicer – Een Smakelijke Proost Op Uw Gezondheid

versapers sapmachineDe Versapers is een slow juicer. Een eenvoudig te bedienen sapcentrifuge, ontworpen naar de nieuwste inzichten op het gebied van voeding en gezondheid. Met de Versapers maakt u sap van alle soorten groente en fruit, maar ook van tarwegras. Een slow juicer is een heel veelzijdig apparaat. Naast sap kunt u ook ijs, soepen, sauzen, babyvoeding, amandelmelk en dergelijk maken. Deze slow juicers passen perfect bij een lekker, gezond en milieubewust leven.Bestel Versapers 3G

De Voordelen Van Een Slow Juicer

De naam zegt het eigenlijk al. Een slow juicer maalt veel langzamer dan een blender en dat is precies de bedoeling. Bij een traditionele blender of sapcentrifuge ligt het toerental heel hoog. Daarbij komt veel wrijving en hitte vrij. Veel van de vitamines, mineralen en enzymen worden door de hitte afgebroken. Door het langzame kneuzen, malen en persen van een slow juicer blijven de gezonde stoffen intact. Het sap dat u maakt met een slow juicer wordt daarom ook wel ‘levend sap’ genoemd.  Uw sap is lekker als altijd en veel gezonder.
Door de koude manier van persen is het sap van een slow juicer langer houdbaar dan normaal sap. In de koelkast kunt u dit sap 2 dagen bewaren. U hoeft dus niet eens dagelijks vers sap te maken om toch elke dag een smakelijk sapje te kunnen drinken.

DIT IS GEZONDVersapers fruit en groente

Het drinken van groente- of fruitsap is gezond. In groente en fruit zitten onmisbare stoffen zoals enzymen, mineralen en vitamines. Daarnaast zitten er vezels in, die belangrijk zijn voor een goede werking van uw darmen. Als u echter een stuk fruit of groente eet, kost dat meer tijd, moeite en voorbereiding dan als u er sap van maakt. Bovendien krijgt u, als u eenmaal gewend bent sapjes te maken, meestal een grotere hoeveelheid groente en fruit per dag binnen. Dit kan zich vertalen in een fitter gevoel, een betere nachtrust, minder hoofdpijn en minder overgewicht. Zeker als u daarnaast ook nog eens meer energie heeft om te bewegen.

DE INGREDIËNTEN

Een slow juicer is geschikt voor bijna alle soorten groente en fruit. Van zachte fruitsoorten zoals peren, meloenen, mandarijnen, kiwi’s en bessen, tot harde groentes zoals peentjes, rode bieten, bleekselderij, aardappels, uien en andijvie. Maar denk ook eens aan peterselie, munt, dille, gember en knoflook. Smaakmakers waarmee u elke keer weer een verrassend ander sapje op tafel zet.
Citrusvruchten zijn zelfs, in stukjes, met schil en al te verwerken. Denk er wel aan dat de schil de smaak bitterder maakt en dat er soms ongezonde stoffen in de schil zitten.

Versapers Ervaringen En Versapers Reviews

Op verschillende sites en natuurlijk ook op sapmachines.nl zijn over de Versapers reviews verschenen. Hierin beschrijven gebruikers van deze slow juicer hun ervaringen met dit product.
Inmiddels zijn er heel wat mensen die hun Versapers ervaringen met ons deelden. En veruit de meeste sapliefhebbers zijn heel tevreden. Zij laten heel positieve geluiden horen. Bijvoorbeeld dat de machine zonder problemen ongekookte groente aankan, dat het sap lekker en vol van smaak is, dat hij zelfs bladgroenten tot sap verwerkt en dat het schoonmaken heel gemakkelijk gaat. Ook melden verschillende gebruikers in hun Versapers review, dat ze er lekker veel sap in één keer mee kunnen maken.

Zo kun je voor een paar dagen voorraad maken. Want het sap uit deze machines blijft 48 uur goed in de koelkast. De meeste mensen die met de Versapers ervaringen hebben opgedaan melden dat er eigenlijk nauwelijks minpunten zijn. Heeft u al een machine van Versapers aangeschaft en ermee gewerkt? Dan stellen wij het zeer op prijs om ook uw Versapers ervaringen te vernemen en uw Versapers review te lezen.

DE VOORDELEN VAN DEZE SLOW JUICERS KORT OP EEN RIJTJE

 • Ze zijn makkelijk schoon te maken.
 • Ze geven een heel hoge opbrengst en dus heel weinig afval.
 • Ze zijn ook geschikt voor tarwegras.
 • Ze zijn heel gemakkelijk schoon te maken.
 • Ze staan lekker stevig op tafel.
 • Ze zijn heel stil. U kunt sap maken terwijl u gezellig verder praat.
 • Ze nemen weinig ruimte in op het aanrecht of in de kast.

VERSAPERS AANBIEDINGEN

Versapers kwaliteit onderdeelU kunt deze slow juicers via sapmachines.nl aanschaffen. Voordat u overgaat tot de aanschaf van een sapmachine  raden wij u aan altijd even te kijken welke aanbiedingen er op dat moment gelden. Wij hebben regelmatig Versapers aanbiedingen die zeer interessant voor u kunnen zijn.

U heeft al een kwalitatief hoogstaande machine vanaf ongeveer € 300,-. Deze slow juicers zijn hun geld echt waard. Om dit te onderstrepen is het mogelijk om de machine 30 dagen op proef te gebruiken. Niet tevreden betekent geld terug. Deze aanbieding geldt voor alle Emotion modellen die via sapmachines.nl worden gekocht. Bovendien ontvangt u bij uw bestelling gratis een extra grove zeef. Deze zeef is bedoeld voor zacht fruit en zorgt ervoor dat er nog meer vezels in het sap terecht komen. Lekker en extra gezond, want vezels bevorderen een gezonde stoelgang.

DEMONSTRATIES

Deze slow juicers zijn via sapmachines.nl verkrijgbaar. Omdat dit product zo naadloos aansluit bij een gezonde levensstijl zijn er verschillende specialisten op  het gebied van gezondheid die demonstraties geven. Deze mensen verkopen de sapmachines niet, maar u kunt ze wel bekijken en uitproberen. Vergeet niet om van te voren een afspraak te maken.

GEBRUIKSAANWIJZING

Uiteraard zit er een uitgebreide gebruiksaanwijzing bij elk model dat wij verkopen. Heeft u toch nog vragen. Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers geven u graag professioneel advies.

GARANTIE

Naast de Versapers aanbiedingen kunt u bij een aankoop via sapmachines.nl natuurlijk op goede voorwaarden rekenen. Dit zijn onze garanties:

 • Er zit er maar liefst 10 jaar garantie op de motor.
 • U krijgt 2 jaar garantie op onderdelen en arbeidsloon.
 • Wij van sapmachines.nl bieden u graag ‘eerlijke garantie’. Daarmee bedoelen wij dat als er iets kapot gaat binnen de garantietermijn, wij ervoor zorgen dat u snel weer gebruik kunt maken van uw slow juicer.

Lees voor de volledige voorwaarden eerst onze garantievoorwaarden door.

VERZENDING

Schaft u bij sapmachines.nl een sapmachine aan? Dan krijgt u naast onze uitgebreide garantie de volgende services:

 • Producten die u voor 16.00 uur bestelt, heeft u al de volgende dag in huis.
 • Wij rekenen geen verzendkosten.

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over onze sapmachines en/of Versapers? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0384578644. Graag staan wij u te woord.
Ook kunt u op onze contactpagina het contactformulier invullen en naar ons verzenden. Uiteraard doen wij er alles aan om zo snel mogelijk op uw vraag of opmerking te reageren.