Verzending & retour

AFLEVERING

Alle artikelen van Sapmachines.nl worden vanaf een bestelbedrag van 75 GRATIS verzonden in heel Nederland, België en Luxemburg. De verzending geschiedt per PostNL, waardoor de aflevering op snelle en correcte wijze plaatsvindt.  Tevens ontvangt de geadresseerde een track en trace nummer, zodat de status van de bestelling gevolgd kan worden.
Een bestelling wordt afgeleverd op het door de opdrachtgever opgegeven adres.
Dat kan het huisadres zijn, maar ook ieder ander door de opdrachtgever opgegeven afleveradres, mits dit binnen Nederland, België of Luxemburg gelegen is.
Voor aflevering buiten de Benelux dient vooraf contact met Sapmachines.nl te worden opgenomen, waarna toezending van de bestelling in overleg zal plaatsvinden.

Mochten er onduidelijkheden of vragen zijn, de klantenservice van Sapmachines.nl is op werkdagen van 08.30 uur tot 17.00 uur telefonisch te bereiken via 071-5724117. Vragen per e-mailbericht kunnen zeven dagen per week worden ingestuurd. Beantwoording zal uiterlijk binnen één werkdag plaatsvinden. Ons motto is: Vóór 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis.

RETOURZENDING

Sapmachines.nl hanteert de in Nederland geldende wettelijk vastgestelde zichttermijn van 14 werkdagen. De termijn van 14 dagen vangt aan op de eerstvolgende dag na ontvangst van het product. Bent u niet tevreden en wilt u afzien van uw koop neem dan contact met ons op via telefoonnummer 071-5724117 of info@sapmachines.nl. Tevens is het mogelijk om het modelformulier in onze algemene voorwaarden te gebruiken. Na het wettelijke zichttermijn heeft uw 14 dagen om het (onbeschadigde) product te retourneren.

Binnen deze 14 dagen kan het (onbeschadigde) product zonder opgave van redenen geretourneerd worden.
Er wordt niet teruggenomen wanneer de gebruiker heeft getracht een gebrek eigenhandig te herstellen, dan wel de gebruiksinstructies niet heeft opgevolgd. De verzendkosten zijn voor rekening van Sapmachines.nl. Sapmachines.nl is niet aansprakelijk voor schade aan de verpakking of aan het product ten gevolge van terugzending.
De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
In geval van de levering door Sapmachines.nl van een haperend of defect artikel, zijn de retourkosten voor rekening van Sapmachines.nl en wordt voorzien in toezending van een vervangend product. Het kan voorkomen dat het bestelde product bij aflevering niet aan de verwachting voldoet en een ander type of andere maat van hetzelfde product gewenst wordt. In dat geval zal Sapmachines.nl na overleg met de consument een nieuwe overeenkomst aangaan.

Uw bestelling terugsturen? Lees dan eerst dit goed door:

U kunt onbeschadigde artikelen gratis retourneren als:
– U het artikel retourneert binnen de zichttermijn van 14 dagen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling
– Het artikel in de originele staat en u het artikel in de originele doos in een omdoos aan ons toestuurt (de omdoos gaat dus om de originele doos). De omdoos is noodzakelijk om de orginele doos te beschermen en vrij te houden van stickers en labels.
– Het artikel licht gebruikt is (er is niet veel mee geperst, gemaald of geblend).
– Indien het product niet schoon geretourneerd wordt of het product niet meer kan worden doorverkocht zal maximaal 75% van het aankoopbedrag worden terug gestort aan de klant. Wanneer het product niet in een omdoos wordt teruggestuurd zullen wij 90% van het aankoopbedrag terugstorten.

Vervolgens kunt u contact met ons opnemen via info@sapmachines.nl en wij zullen u een retourlabel toesturen zodat u uw artikelen gratis kunt terugsturen!