Win uw aankoopbedrag terug

De winnaar van de maand december is:
Tatiana de Haas
Gefeliciteerd!

Heeft u een product bij Sapmachines.nl gekocht?

U kunt nu uw aankoopbedrag terug winnen!

Het enige wat u hoeft te doen is ons een mooie impressiefoto van uw aankoop samen met een review over dit product te mailen! Elke maand loten wij een winnaar uit de inzendingen!

slowjuicer-reviewIk had lang getwijfeld en heel veel reviews gelezen over deze juicer. Voorheen heb ik al wat ervaring met slow een juicer van Angel gehad. Deze had ik destijds gekocht voor het maken van tarwegrassap. Het is dan ook perfecte juicer hiervoor, maar mijn ervaring was dat de Angel langzaam was met alle andere groenten en fruit, want de mond van de juicer is vrij smal, dus moet je alle fruit en groente van tevoren in kleinere stukjes snijden. Daarnaast duurde het een tijdje om hem schoon te maken, en het neemt een vrij grote plaats in je keuken.. dit allemaal waren de redenen voor mij om de juicer bijna nooit te gebruiken wegens tijd gebrek. Zonde natuurlijk.. vandaar dat ik enorm twijfelde bij het aanschaffen van deze Kuvings Whole Slow Juicer. Ik was bang dat ik nog een dood apparaat in de keuken erbij krijg.
Niets was minder waar: De juicer werkt super snel, je hoeft het groente/fruit bijna nauwelijks te snijden, ze kunnen in zo’n geheel erin wat enorm veel tijd bespaart; het is ontzettend snel en makkelijk schoon te maken (je krijgt er zelfs een speciale ronddraaiende borstel bij om het nog beter en sneller schoon te krijgen); de juicer is relatief compact voor zo’n krachtig apparaat; je kan er met speciale hulpstukken makkelijk smoothie, yoghurt of fruitsorbet mee maken; het gemaakte sap is van een hele goede kwaliteit, er blijft droge pulp over, dus je fruit en groente worden goed benut. Redenen genoeg om deze juicer aan te schaffen!

De winnaar van de maand november is:
Annelies Jouwstra
Gefeliciteerd!

Heeft u een product bij Sapmachines.nl gekocht?

U kunt nu uw aankoopbedrag terug winnen!

Het enige wat u hoeft te doen is ons een mooie impressiefoto van uw aankoop samen met een review over dit product te mailen! Elke maand loten wij een winnaar uit de inzendingen!

slowjuicer-rood-nieuw

Mijn vrouw en ik hebben deze juicer gekocht om in onze vast periode te gebruiken. Hij bevalt ons prima we hebben voor een horizontale juicer gekozen omdat die beter tarwegras kan verwerken. We vinden de prijs van de Matstone ook schappelijk in vergelijking met andere slowjuicers. We hebben veel plezier van het apparaat.

We hebben de slowjuicer Advanced zwart nu ruim een week en ben er erg blij mee! Het is een super apparaat ik maak heerlijke groente/fruitsappen met mijn slowjuicer. En het apparaat ziet er ook nog mooi uit! De andere functies heb ik nog niet uitgeprobeerd,maar ook niet voor gekocht. Ook de service fantastisch de slowjuicer werd snel geleverd,en mails waren snel en vriendelijk! Ik zou dus ook iedereen aanraden bij sapmachines te bestellen!